Главно меню

Форма за влизане

Категории

Красота и Мода [6]
Мисля че е ясно за какво става дума тук :)
Деца [6]
Добри съвети за нашите малки ангелчета :)
За развлечение [2]
Интересни теми , за мъжете , жените, секса , работата ......

Търси

Календар

«  Февруари 2010  »
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Анкета

Rate my site
Total of answers: 7

Статистика


Всички на линия: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Начало » 2010 » Февруари » 10


Може да започнете още от самото му раждане.


Играчката с
лужи за забавление и развлечение на детето и същевременно е средство за психическото му развитие. В първия месец от раждането, идеалната играчка за детето е ръката на майката. След това на детето могат да се предлагат различни ярки играчки, такива, които издават различни звуци, дрънкалки и т.н.

Едномесечното бебе разглежда играчките, поради което те се поставят на висящи стойки, не по-ниско от 50-70 см. над гърдите на детето.

За детето от два и половина до четири месеца, играчките вече трябва да се окачват по-ниско, така че то да може да се "натъква” на тях, правейки движения, както и целенасочено да ги достига ... Прочети повече »
Категория: Деца | Видяна: 856 | Добавеа от: DarknessGirl | Дата: 10 February 2010


Всяка майка си задава въпроса как да избере първата дреха за своето дете и колко най-вече.

По принцип детската дреха трябва да бъде направена от естествени влакна, за да може кожата на детето да бъде затоплена и същевременно да може да диша. Добре е тя да бъде възможно най-лесна за използване като предпочита се по нея да има копчета.

Също така е много важно тя да не затруднява движенията на детето или да създава някакво неудобство. А за да не му бъде студено на детето могат да му се служат още една дреха в повече, в сравнение с облеклото на възрастните. Например ако в дома и е 22 граду ... Прочети повече »

Категория: Деца | Видяна: 805 | Добавеа от: DarknessGirl | Дата: 10 February 2010


Д-р Сиърс и съпругата му имат 8 деца. Препоръките им са резултат от техния опит.

 

1. Прекарвайте много време с детето си. Основният принцип за наказание е: прекарвайте много време с детето си. Когато то се държи зле или не слуша, позитивното отношение на родителя се прекратява за кратък период от време чрез наказание. По този начин детето се научава да се чувства добре, когато слуша, и да се чувства зле, кога ... Прочети повече »

Категория: Деца | Видяна: 856 | Добавеа от: DarknessGirl | Дата: 10 February 2010



Ако желаете да бъдете в крак с тенденциите през очакваните топли дни, вижте няколко правила за актуален грим през пролетта на 2010 година.

1. Около очите остава светлина. Не прекалявайте с подчертаване на очите, не и с плътни тъмни тонове. Ще изглеждате смешно и странно с черно и тъмно кафяво под и около очите. Дори моливът не трябва да е тъмен.

2. Червилото – ярко, наситено, завладяващо червено. За радост на мъжете, всяка жена има шанса да е едновременно актуална и фатална. Заложете на червеното и няма да сгрешите. /Очаквайте в следващия брой представяне на новите червила Rouge Coco de Chanel за 2010 година/. И не забравяйте да оставите червило и тъмни очи – недопустимо.

3. Миглите са дълги и плътни. На фона на светлите очи изглеждат фантастично. Ако нямате естествено дълги и плътни мигли и не можете да постигне ... Прочети повече »
Категория: Красота и Мода | Видяна: 844 | Добавеа от: DarknessGirl | Дата: 10 February 2010